maj 15 2021

Sent mål afgjorde kampen til KK07s fordel.  

Kategori: Serie 5, redigeret: 15/05-21

KK07 spillede fredag aften i Løgstrup første kamp i slutspillet om oprykning til serie 4. Det blev en kamp, hvor KK07erne dominerede gennem næsten alle 90 minutter. Hjemmeholdet havde i kampens begyndelse et lille overtag, som dog aldrig første til egentlige målchancer og da de lyseblå først havde fundet sig til rette på banen, stod der stort set KK07 på det hele.

Desværre blev det også en aften, hvor der offensivt manglede det sidste. Det store overtag i spil første til mange chancer, men enten blev der afsluttet for dårligt eller også kom hjemmeholdets velspillende målmand i vejen.

KK07 måtte således gå til pause med utilfredsstillende 0-0.

Anden halvleg blev en endnu mere ensidig forestilling og KK07 spillede sig frem til et hav af hjørnespark med efterfølgende farlige situationer. Men ind ville bolden ikke. Selv et straffespark blev ikke omsat i mål. Det noget tynde straffespark blev begået mod Lukas Brødsgaard, der efterfølgende selv tog sparket. Desværre for ham og holdet tog hjemmeholdets keeper sig af det ikke alt for velplacerede spark.


Man skulle helt hen til de allersidste minutter, hvor netop et hjørnespark skulle føre til den forløsende KK07 scoring. Symptomatisk for kampen, blev det en af hjemmeholdets egne spillere, der fik bolden headet forbi en chanceløs målmand.

Målet bragte stor jubel blandt både KK07s spillere og de omkring 20 supporters, der var mødt op for at støtte de lyseblå. Der var længe usikkerhed på lægterne om, hvem der faktisk fik sat hovedet på bolden og en kort tid gik rygtet på, at det var den gamle måltyv Stefan Fischer, der gjorde comeback efter flere års fravær.

KK07 ligger nu rigtig godt til i kredsen med 6 point, da holdet jo medbragte 3 point fra grundspillet.

Næste kamp er pinsemandag 24/5 kl. 14.00, hvor Sjørslev/Demstrup kommer på besøg i Kølvrå.