jun 06 2021

KK07 sikrede sig med en 2-0 sejr oprykning til serie 4  

Kategori: Serie 5, redigeret: 06/06-21

KK07 mødte fredag aften ude Sjørslev/Demstrup; en kamp hvor de lyseblå med en sejr kunne sikre sig den eftertragtede oprykning til serie 4. Man havde på forhånd respekt for hjemmeholdet, der i det omvendte opgør i Kølvrå, havde vist gode takter. Dette opgør vandt KK07 med 4-2; bl.a. i kraft af at have været de skarpeste foran mål.

I Sjørslev blev det igen til en jævnbyrdig kamp, hvor det blev KK07s evne til at gøre tingene færdig, der gjorde forskellen. To mål i første halvleg scoret af Thomas Jensen sikrede KK07 den ønskede 2-0 sejr. Begge scoringer faldt efter skarpe dødbolde serveret af henholdsvis Louis Petersen og Chris Dohn.

KK07 kan nu spille helt fri i de sidste to kampe. Fredag aften kl. 19.00 kommer Ravnsbjerg på besøg i Kølvrå og mon ikke et talstærkt hjemmepublikum vil møde frem og hylde de dygtige oprykkere.


Tak til Henrik Skov Nielsen for fotos.