jun 12 2021

KK07s oprykkere hyldet på Kølvrå Stadion.  

Kategori: Serie 5, redigeret: 12/06-21

KK07 spillede fredag aften forårets sidste hjemmekamp mod Ravnsbjerg/Løgstrup foran et rekordstort publikum.


Hjemmeholdet havde allerede i sidste weekend sikret sig oprykning og man stillede op med nye navne på flere positioner. Der var blandt et glædeligt gensyn med Nicolai Madsen og i mål var der debut til Henrik W. Poulsen. I det centrale forsvar var der også debut til Simon Sjørring.

Efter en jævnbyrdig start på kampen, hvor målmand Henrik Poulsen flere gange fik lejlighed til at vise at han var klar, overtog hjemmeholdet gradvist spillet.


Det blev i løbet af første halvleg til adskillige hele og halve chancer til KK07, mange af dem efter dødbolde, som de lyseblå på det seneste har været dygtige til at omsætte til farlige chancer.


Den sidste skarphed manglede dog og et godt kæmpende Ravnsbjerg forsvar kom i vejen for mange af KK07s afslutninger.

Holdene kunne således gå til pause med 0-0 på lystavlen. Man havde dog nok en fornemmelse at det kun ville være et spørgsmål om tid inden hjemmeholdet ville på hul på bylden.


KK07 benyttede pausen til udskiftninger og målfarlige Nicolai Madsen kom ind efter at have måttet stå udenfor i en længere periode med knæproblemer. Nicolais farlighed mærkedes tydeligt og det kom hurtigt til nærgående KK07 angreb.

Det var derfor lidt af en spand kold vand i hovedet, da gæsterne ud af ingenting pludselig kom foran på et drilsk langskud.

Få minutter efter kom, der dog igen balance i regnskabet, da Nicolai Madsen med et fladt hårdt spark fik overrumplet Ravnsbjergs ellers velspillende målmand.

Trods overvægt i spil og chancer halvlegen ud, kom det ikke til yderligere scoringer og kampen endte lidt skuffende 1-1. Denne mindre skuffelse kunne dog ikke ødelægge festen og glæden over oprykningen.


Der var champagne, guldhår, sejssang og hyldest fra de mange fremmødte på tribunen og spillerne kunne rigtig nyde en særdeles vellykket sæson med hinanden, trænerstaben og de mange trofaste fans.


Sæsonen sluttes af næste fredag ude mod Sdr. Rind/Vinkel.