aug 30 2021

KK07 serie 4 vandt tæt opgør på Kølvrå Stadion.  

Kategori: Serie 4, redigeret: 30/08-21

På et sent mål i anden halvleg sikrede KK07 sig søndag eftermiddag tre gode point i serie 4-opgøret mod Bjerringbro IF.
Kampen var jævnbyrdig og holdene skiftedes til at have spilovertaget. Det blev i første halvleg til forholdsvis få åbne målchancer, og hvad der kom, tog de to keepere sig af.


Man kunne som KK07er godt være lidt bekymret for pausestillingen 0-0, da de lyseblå i de første kampe har været klart bedst i første halvleg, mens det har knebet mere i anden.

Bjerringbro var da også mest på bolden i denne halvleg, men det blev dog hjemmeholdet, der efter 80 minutter tog stikket efter et skarpt hjørnespark fra højre angrebsside sendt ind af Chris Dohn. Tæt under mål, mellem venner og fjender, dukkede H.C. Rosholm op og fik bolden sendt ind over stregen til det, der skulle blive kampens afgørende mål.

Bjerringbro pressede herefter på for en udligning, men KK07erne holdt stand til stor begejstring for et talstærkt hjemmepublikum.

Inden kampen var der blomster til den nybagte far Christian Stenrøjl. Tidligere på dagen modtog Benjamin Mørcke trænernes anerkendelse som månedens spiller.

I anledning af byfest, indvielse af legeplads og klovneoptræden på træningsbanen, var omkring 200 mennesker mødt frem, og mange valgte naturligt også at tage serie 4 kampen med, som blev fløjtet op umiddelbart efter klovnen Bobos optræden.