sep 06 2021

God fight rakte ikke.  

Kategori: Serie 4, redigeret: 06/09-21

Et stærkt afbudsramt KK07 hold tog søndag eftermiddag imod topholdet i serie 4, Rødkærsbro IF. De mange afbud betød, at der var nye navne i start-11eren og at nogle spillere måtte spille uvante pladser. Man vidste, at der skulle fight og et lille mirakel til for at tage point fra det velspillende tophold.

Den gode fight viste hjemmeholdet fra kampens start, og det lykkedes både at få gæsternes ellers velsmurte angrebsmaskine i vanskeligheder, samtidig med at man selv kom frem til flere hele og halve chancer.

KK07 lykkedes helt frem til 10 minutter før pausen at holde nullet. Rødkærsbros føring ændrede dog ikke ved hjemmeholdets tilgang til spillet, og der blev fortsat kæmpet godt over hele linjen. Man kunne således gå til pause med en 0-1 stilling, og en udligning forekom ikke umulig.

Der skulle desværre ikke gå mange sekunder af anden halvleg inden gæsterne igen fik overlistet KK07-forsvaret. Det var en træls dukkert for de lyseblå og det lignede da en afgjort kamp.

Der kom dog fem minutter senere kortvarigt liv i kampen igen. KK07 fik tilkendt et frispark lige uden for Rødkærsbro felt, og Benjamin Mørcke, der tidligere har vist sig stærk på dødbolde, blev sat til at sparke.


Skuddet gik uden om muren og Rødkærsbros målmand formåede kun at halvklare. Riposten blev opfanget af William Jacobsen, der sikkert fik reduceret til 1-2. Jublen var stor blandt de mange fremmødte, men glæden varede desværre kort, for mindre end et minut senere var gæsterne igen foran med to mål.

Dette mål punkterede i nogen grad kampen og Rødkærsbro fik i løbet af anden halvleg scoret yderligere to gange til slutresultatet 1-5. Sejrens størrelse var rigelig stor set i forhold til spil og chancer og KK07erne kunne trods alt gå fra banen med oprejst pande efter en kamp, hvor man fik givet, hvad man havde.

Allerede torsdag aften skal spillerne i kamp igen, når Fårvang IF kl. 19.00 kommer på besøg i Kølvrå.