sep 11 2021

KK07 tabte til velspillende hold fra Fårvang.  

Kategori: Serie 4, redigeret: 11/09-21

KK07 serie 4 tabte torsdag aften til et veloplagt hold fra Fårvang IF med 2-5 i en kamp, som blev afgjort allerede i første halvleg.

Som i foregående kamp var KK07 ramt at en del afbud, og det var i første halvleg tydeligt, at det kneb med kommunikationen og afstemningen i forsvaret. Omvendt virkede gæsterne godt sammenspillede og de viste fra første fløjt fint, hurtigt og målsøgende pasningsspil.


På KK07 holdet måtte begge trænere på banen. Henrik Poulsen stod hele kampen mellem stængerne og Klaus Nørskov spillede en times tid i marken. Blandt andre nye navne i truppen var de gamle kendinge Kasper Holm og Nicolai Madsen, mens der var debut til Gene Petersen.

Allerede efter godt fem minutters spil bragte Fårvang sig foran og man kunne frygte at de veloplagte gæster ville løbe hjemmeholdet helt over.

Et hurtigt udligningsmål af Mikkel Viller gav kortvarigt en smule optimisme, men gæsterne var første halvleg igennem dygtige til at udnytte de fejl, det ikke sammenspillede KK07 forsvar naturligt kom til at begå.


Inden pausen havde Fårvang således scoret yderligere tre gange og KK07 måtte gå til pause bagud 1-4.Anden halvleg blev langt bedre fra KK07s side. Der var bedre styring i defensiven og Fårvang gik måske også lidt ned i tempo således at halvlegen blev forholdsvis jævnbyrdig.

KK07 kom til flere chancer og midt i halvlegen fik Malthe Hvid reduceret til 2-4 tæt under mål. Det nåede dog aldrig at blive rigtig spændende for få minutter senere scorede Fårvang kampens sidste mål på et langskud.


KK07 spiller næste kamp torsdag 16 september ude mod B67.