sep 20 2021

Serie 4 rejste sig igen  

Kategori: Serie 4, redigeret: 21/09-21

Efter en skuffende periode med tre nederlag på stribe rejste KK07 serie 4 sig søndag eftermiddag ved i Kølvrå at besejre et af topholdene, Thorsø Tungelund, med 1-0.


De lyseblå leverede efterårets måske mest helstøbte indsats og fik således også revancheret det ærgerlige nederlag i udekampen mod Thorsø, hvor man efter en halvlegsføring på 3-1 måtte se sig slået med 4-3.

Denne gang stod KK07 distancen. Efter en halvlegsstilling på 0-0, viste de lyseblå at holdet også kan spille gode anden halvlege og vandt således kampen på et sent mål af Niklas Lorenz assisteret af William Jacobsen. Niklas, der i foråret var holdets topscorer og generelt er en vigtig spiller i KK07s offensive spil, fik med sin scoring endelig selv sat sidste fod på et vellykket KK07 angreb.

Med resultatet er de lyseblå tilbage i midterfeltet og der er igen komfortabel afstand til nedrykningen, som Viborg Vestermarken, der stadig er uden point, tilsyneladende har lagt sig fast på.


Netop Vestermarken er næste gæst på Kølvrå stadion, når holdet søndag 3/10 skal møde KK07. Inden da har KK07 lørdag 25 september en udekamp mod Fårvang IF, hvis resultater har været noget svingende, og de lyseblå kan med en sejr hoppe yderligere op i tabellen.