sep 25 2021

Fejl og skader i de første 20 minutter ødelagde kampen for KK07  

Kategori: Serie 5, redigeret: 25/09-21

I løbet af det første kvarter i udekampen mod Fårvang IF kom KK07 bagud med 3-0 på en ærgerlig blanding af fejl og uheldige beslutninger. For at gøre ondt værre blev holdet i løbet af de følgende minutter ramt af skader, der betød at hverken Kim Pedersen, målmand Stephan Liedtke eller Mathias Jensen kunne fuldføre kampen.


Det var herefter meget op af bakke for de lyseblå, der dog formåede at hold Fårvang fra yderligere scoringer første halvleg ud.

I anden halvleg punkterede det hårdt ramte KK07 hold dog, og vikarmålmand måtte hente bolden ud af nettet hele seks gange. Modløshed kom desværre til at præge anden af halvleg og det lykkedes aldrig at få holdspillet til at fungere. At man måtte slutte kampen med kun ti spillere, da også Casper Nielsen blev skadet, gjorde det naturligvis yderligere vanskeligt at komme bare lidt tilbage i kampen.

Det blev en kamp, som KK07 hurtigt bør lægge i glemmebogen og om ikke andet påtænke, at så mange uheld, som ramte holdet lørdag eftermiddag heldigvis hører til sjældenhederne.

Forhåbentlig kan holdet lægge den kedelige kamp bag sig søndag 3/10 når bundholdet Vestermarken kommer på besøg i Kølvrå.