okt 10 2021

Et tidligt mål og skader afgjorde kampen.  

Kategori: Serie 5, redigeret: 10/10-21

Der var spillet end et minut af kampen i Viborg mellem VFF og KK07, da hjemmeholdet overløb et KK07s forsvar, der ikke var klar og på plads, og dermed scorede kampens eneste og afgørende mål.


Det lignede herefter kun et spørgsmål om tid inden de lyseblå ville komme tilbage i kampen, for der var i store perioder næsten tale om en belejring af VFFs mål. Hjemmeholdets forsvar stor dog godt i mod og det blev kun til få egentlige målchancer. Omvendt lurede VFF på muligheder for kontraløb, men hvad der kom, tog KK07s vikariende målmand Rasmus Buus sig sikkert af.

Midt i første halvleg fik KK07 endnu en gang bekræftet klubbens meget kedelige historik med kunstbaner. En eftertakling af Chris Dohn, hvor hans ene fod blev hængende i underlaget, betød at han måtte forlade banen, med hvad der lignede en ledbåndsskade.

Endnu værre gik det midt i anden halvleg, da KK07s Jacob Andersen i et sammenstød midt på banen, kom så uheldigt af sted, at han måtte køres på hospitalet. Kampen var i den anledning afbrudt i næsten ti minutter. Meldingen går på et overrevet ledbånd, en beskadiget menisk og måske også skade på korsbåndet. Rigtig synd for Jacob, der blot var trådt til for at hjælpe holdet, der havde afbud fra Louis Petersen. Vi ønsker Jacob en god og ukompliceret heling og genoptræning. Inden uheldet havde Jacob sædvanen tro, spillet en dominerende rolle på KK07s midtbane.

På trods af de to alvorlige skader, fortsatte KK07 kampen igennem med at være spildominerende, men på trods af adskillige hjørnespark og dødbolde på VFFs banehalvdel, lykkedes det aldrig at overliste VFFs velorganiserede forsvar.