apr 08 2022

KK07 tilbage på sejrskurs.  

Kategori: Serie 5, redigeret: 08/04-22

Efter det skuffede nederlag til Løgstrup IF i weekenden kom KK07s serie 4 spillere torsdag aften i Mønsted tilbage på sejrskurs. Med to mål tidligt i anden halvleg spillede Christoffer Storgaard en afgørende rolle for KK07. Christoffers to mål var de eneste i kampen og de lyseblå tog med 2-0 sejren et fint hop op i tabellen.Kampen startede fint for KK07, der med fint presspil gjorde det svært for hjemmeholdets spillere. Desværre havde de lyseblå også selv svært ved at få spillet til at hænge ordentligt sammen. Det kneb også med koldblodigheden når spilovertaget skulle omsættes i chancer og mål.

Som første halvleg skred frem kom Mønsted bedre med i kampen, og målmand Mike Dohn og det øvrige forsvar havde op til pausen nok at se til.

Kort før pausen blev KK07 ramt af en ti-minutters udvisning og på sidelinjen begyndte man at frygte, at det kunne være en af de dage, hvor tingene bare ikke vil lykkes.


Heldigvis ville Christoffer Storgaard det anderledes. Mens KK07 stadig var i undertal tog Christoffer en solotur fra midten af banen, hvorefter han oversprintede Mønsteds forsvarere og afsluttede turen med at passere Mønsteds målmand.
Få minutter senere gentog Christoffer kunststykket på næsten samme måde og bragte dermed KK07 på sejrskurs.

KK07 kunne herefter cruise kampen i hjem, og der blev ikke scoret yderligere. Med resultatet er KK07 tilbage i toppen af rækken, og når bundholdet Højslev SIF skærtorsdagen møder op på Kølvrå Stadion.