maj 29 2022

KK07 mødte uventet god modstand, men fik dog sikret sig en solid 4-2 sejr  

Kategori: Serie 4, redigeret: 29/05-22

KK07 serie 4 havde lørdag eftermiddag besøg af Højslev IF, der er rækkens absolutte bundprop. Det kunne således på forhånd ligne en let opgave for hjemmeholdet. Det viste sig dog hurtigt, at det ikke ville blive en let walkover for de lyseblå.

KK07 var ganske vist ramt af en del afbud, men kunne dog alligevel stille med en solid trup. Gæsterne viste fra kampens start både vilje og god fodbold, hvilket nok i nogen grad overraskede hjemmeholdets spillere.

Det blev således Højslev IF, der først kom på måltavlen med en scoring efter et kvarters spil i første halvleg. Målet fik vækket hjemmeholdets spillere, der halvlegen ud spillede sig frem til flere gode muligheder. Tilbagevendte Niclas Lorenz udnyttede en dyb stikning fra Simon Troelsen til at bringe balance i regnskabet.

Kort efter bragte Svenning Jeppesen hjemmeholdet på 2-1 på et flot hovedstød efter et hjørnespark.Lidt senere tryllede Nicklas Lorenz igen i Højslevs straffesparksfelt og afsluttede dette med at bringe KK07 på 3-1.


Højslev IF gav dog ikke op, og inden pausen bragte holdet sig tilbage i kampen ved at reducere til 3-2 direkte på frispark.

Anden halvleg blev knap så begivenhedsrig. Selv om spillets fordeling var ret lige, virkede KK07 dog farligst og halvlegens ene mål blev da også scoret af Benjamin Mørcke, der afsluttede et flot KK07 angreb med sikkert at placere bolden bag gæsternes målmand.


Med sejren har KK07 stadig mulighed for at nå en play-off kamp om oprykning til serie 3. Dette vil dog kræve 9 point i de sidste tre kampe, og at resultater andre steder går KK07s vej.

Næste kamp er igen på hjemmebane på AIF lørdag kl. 14.00 kommer på besøg