jun 05 2022

Det blev ikke KK07s eftermiddag  

Kategori: Serie 4, redigeret: 05/06-22

Trods en meget bedre indsats end i det første opgør blev det lørdag eftermiddag til et nyt KK07 nederlag i lokaldysten mod AIF.I overværelse af et rekordstort publikum på næsten 300 mennesker tabte KK07 2-4 til gæsterne fra AIF. AIF startede kampen bedst men i modsætning til det første opgør fik KK07 spillet sig ind i kampen.


AIFs første mål faldt efter ca. 25 minutters spil efter et længere pres. Føringen holdt dog ikke længe, da KK07s Thomas Howard Jensen få minutter senere udlignede på et flot langskud. I de følgende minutter havde de lyseblå flere gode opspil, og det kom også til afslutninger mod AIFs mål.

Et alvorligt uheld til Benjamin Mørcke sidst i første halvleg slog desværre KK07s rytme i stykker og inden pausen straffede AIF to gange et hjemmeforsvar i ubalance og bragte sig noget misvisende for spillets fordeling på 3-2.Endnu en skade tidligt i anden halvleg til Christoffer Storgaard, forringede yderligere KK07s muligheder for at komme tilbage i kampen. Med to nøglespillere fra ude, blev det vanskeligt for KK07 at skabe farlige chancer og da også Svenning Jeppesen i kort periode måtte forlade banen med en hovedskade, lignede det for alvor en dag, hvor tingene ikke ville gå KK07s vej.

Et kvarter inde i anden halvleg bragte AIF sig på 4-1 og både spænding og intensitet forsvandt ligeså stille ud af kampen. KK07s indhoppere gjorde det ellers ganske fint og det lykkedes det skadesramte hold at score kampens sidste mål, da Thomas Howard ti minutter før tid på straffespark scorede sit andet mål i kampen. Det lykkedes således KK07 at holde 1-1 i anden halvleg, hvilket på baggrund af kampens udvikling var ganske godt gået.


I kampens sidste minutter måtte også Alex Taran udgå med en skulderskade og det kan godt blive et noget afbudsramt KK07-hold, der på fredag skal til Viborg for at møde B67, der stadig er inde i oprykningskampen.

På den front er sæsonen færdig for KK07. Overlevelse er for længst sikret og med lørdagens nederlag er oprykningsmuligheden også væk. Nu gælder det blot om at få sluttet foråret godt af og kigge frem mod en fortjent sommerpause og afvente hvilke udfordringer der venter i efteråret.