jun 12 2022

Nederlag trods god indsats  

Kategori: Serie 5, redigeret: 18/06-22

KK07 serie tabte fredag aften 2-0 i udekampen i Viborg mod topholdet B67. Det skades- og afbudsramte KK07 leverede ellers en god kamp mod hjemmeholdets hurtige og teknisk dygtige spillere, men måtte desværre indkassere et mål i hver halvleg; det sidste scoret af tidligere KK07 træner Razak Pimpong.

Det kneb for de lyseblå at skabe chancer. Farligst så det ud når KK07 i sjældne tilfælde fik tilspillet sig dødbolde på B67s banehalvdel. Hjemmeholdets forsvar var dog påpasseligt og rigtig farligt blev det aldrig. Så trods fint spil midt på banen og generel god fight, måtte de lyseblå tage hjem til Karup/Kølvrå med et 0-2 nederlag.

KK07 har nu kun hjemmekampen fredag aften kl. 19.00 mod Stoholm IF tilbage, inden holdet kan gå på sommerferie. En sejr i dette opgør vil kunne bringe holdet op på en slutplacering som nummer fire; et udmærket resultat i en sæson, hvor mange nye unge spillere skulle spilles ind på holdet, og hvor skader har betydet mange omrokeringer. Der har således været hele 26 spillere inde over holdet.