aug 10 2022

God start på efteråret for serie 4  

Kategori: Serie 5, redigeret: 10/08-22

KK07 åbnede tirsdag aften efteråret med en svær udekamp mod Rødkærsbro IF. Efter at være kommet bagud med 2-0 tidligt i første halvleg fik de lyseblå kæmpet sig tilbage i kampen og kunne tage hjem med et 3-3 resultat og ét point på kontoen.KK07 havde det svært i kampens begyndelse mod det veloplagte og velspillende hjemmehold, der i kampens første halve time sad på det meste. Dette overtag udmøntede sig da også til to scoringer en føring på.

KK07 kom mod halvlegens slutning bedre med og fik reduceret til 2-1 på et opportunistisk gennembrud af nytilkomne Adrian Alexandru.


I pausen fornemmede man både blandt spillere og på sidelinjen at momentum nu lå hos de lyseblå og at Rødkærsbro var til at tale med.

KK07 startede anden halvleg som man havde afsluttet første, med vilje og godt spil og i løbet af ti minutter var 2-1 blevet ændret til 2-3 på to fine KK07 scoringer. Christoffer Feiring scorede på et brag at et langskud og Magnus Bitsch fik sidste for på et meget fint gennemspillet angreb, hvor hjemmeholdets defensiv var spillet tyndt.

Kort efter blev en af hjemmeholdets spillere ramt af en tilsyneladende alvorlig skade og spillet var stoppet i 5-10 minutter. KK07 genfandt efter denne pause desværre ikke den gode rytme og hjemmeholdet fik igen det spillemæssige overtag.

Et kvarter før tid blev det 3-3 efter et godt Rødkærsbro angreb og man fornemmede at de sidste minutter kunne blive lange for KK07, der dog fortsatte med være farlige på omstillinger. Kort før tid blev Niklas Lorenz fældet i hjemmeholdets felt, hvilket udløste et straffespark til KK07 og dermed en gylden mulighed for at tage alle tre point. Adrian Alexandru, der havde spillet en meget flot kamp, blev sat til at skyde. Desværre for ham og KK07 fik Rødkærsbros målmand luret, hvor Adrian vil skyde og han snuppede det ellers hårde og ikke dårligt placerede skud.

Set over alle 90 minutter, var 3-3 et rimeligt resultat, som begge hold måske kunne ærgre sig lidt over, men nok også være tilfredse med. KK07 fik i hvert fald vist lovende takter med god energi og perioder med fint spil; begge dele vil der givetvis blive brug for i de kommende kampe, en kreds der ser stærk ud, og hvor man næppe skal forvente ”lette” kampe.

Næste kamp er på lørdag kl. 14, hvor KK07 tager imod Løgstrup, der var meget tæt på oprykning til serie 3 i foråret.