sep 04 2022

Tre fine KK07 scoringer rakte ikke til sejr.  

Kategori: Serie 5, redigeret: 04/09-22


Det hidtil ubesejrede KK07 serie 4 hold tabte lørdag eftermiddag topopgøret i Sdr. Rind/Vinkel med 3-5. En lidt for gavmild KK07 defensiv og en dommer, der i et par afgørende situationer ikke var de lyseblå venligt stemt, afgjorde den ellers velspillede kamp til Sdr. Rinds fordel.

Hjemmeholdet kom på 1-0 et kvarter inde i kampen efter en situation, hvor man i KK07s bageste rækker ikke fik vist tilstrækkelig beslutsomhed. Det var et noget ærgerligt mål, som godt kunne have været afværget.


Få minutter senere fik KK07 dog bragt balance i regnskabet, da Niklas Lorenz efter flot KK07 opspil udplacerede hjemmeholdets målmand. Sdr. Rind havde indtil da haft et lille spilovertag, men man fornemmede at de lyseblå var ved at få momentum.En ny gave fra KK07 defensiven fik dog igen ændret stillingen til Sdr. Rinds fordel. På en omstilling var KK07 keeper kommet lidt på mellemhånd, hvilket hjemmeholdet køligt udnyttede.

Dette mål førte til ny Sdr. Rind dominans og ti minutter senere lød dommerens fløjte for en forseelse begået i KK07s straffesparksfelt. Det var en forseelse, der kunne udløse et straffespark, men som andre dommere ville have vurderet til at være for ”tynd” til så hård en kendelse. Sdr. Rind udnyttede sikkert denne mulighed til at komme på 3-1.

Dette var noget af en dukkert for KK07, men inden pausen fik holdet dog spillet sig tilbage i kampen, og man kunne gå til anden halvleg med en god fornemmelse.


Det blev 3-2 da nytilkomne Victor Schou med et fint styret hovedstød fik sendt et indlæg fra Mathias Jensen ind bag hjemmeholdets målmand. Inden da, havde dommeren haft mulighed for at dømme et straffespark til de lyseblå; en Sdr. Rind spiller havde tydeligt hands på boldet i det kriminelle felt, men han vurderede ikke hændelsen som et straffespark. 3-2 målet gav ny fortættet spænding i kampen, men denne forsvandt dog kort efter, da der igen blev givet gaver i KK07s bageste rækker.

På trods af denne nye dukkert gav KK07 spillerne ikke op, men fortsatte med at lægge tryk på Sdr. Rinds forsvar. Dette pres blev belønnet med ny KK07 scoring, da Chris Dohn tæt under mål med venstrebenet udplacerede Sdr. Rinds målmand.Med godt ti minutter tilbage havde de lyseblå igen en god mulighed for at få noget med hjem, men desværre lykkedes det hjemmeholdet at slå KK07s spil så meget i stykker, at det ikke rigtig blev til flere rigtige målchancer.

I slutminutterne måtte KK07 tage ekstra chancer, og kort før tid lukkede Sdr. Rind definitivt kampen med målet til 5-3 efter en omstilling.

Sdr. Rind er nu nyt tophold, mens KK07 dumper ned midt i tabellen.