sep 07 2022

KK07 måtte nøjes med 0-0  

Kategori: Serie 4, redigeret: 07/09-22

Trods stort spilovertag i første halvleg fik KK07 ikke scoret det mål, der ville have tvunget et defensivt orienteret Sjørslev hold længere frem på banen. Der var enkelte større chancer til de lyseblå som desværre ikke blev udnyttet og i 2-3 situationer blev der appelleret for straffespark, som dommeren uheldigvis for KK07 ikke mente kunne dømmes.

Der blev fra KK07s side vist en del fin fodbold i denne halvleg, men holdet havde dog en tendens til at spille for hektisk, hvilket betød at flere lovende opspil løb ud i sandet. Sjørslev var før pausen sjældne gæster på KK07s banehalvdel, og havde foruden de lyseblå spillere også en ret kraftig vind at spille op mod. Til gengæld kæmpede hjemmeholdets spillere godt for hinanden og der blev ikke givet KK07erne megen tid og plads.


Anden halvleg blev mere lige og KK07 fik kun i mindre grad sat tryk på Sjørslevs defensiv, der generelt var godt organiseret. Omvendt fik hjemmeholdet, nu hjulpet af rygvinden, skabt flere tilbud og kunne, som KK07, godt have scoret en gang eller to.

Det endte således målløst; et resultat som Sjørslev kunne være godt tilfreds med, mens KK07 måtte ærgre sig over ikke, at holdet fik scoret i den gode periode.