sep 11 2022

KK07 vandt velspillet topopgør  

Kategori: Serie 4, redigeret: 11/09-22

KK07 og gæsterne fra Kjellerup IF gav lørdag eftermiddag hinanden og de godt 100 tilskuere på Kølvrå Stadion en rigtig fin og velspillet serie 4 kamp. Efter 90 minutters fin fodbold havde de lyseblå vist sig som de skarpeste og spillerne kunne lade sig hylde for en fortjent 4-2 sejr.


Det startede ellers ikke godt for hjemmeholdet, der allerede i det andet minut kom bagud, da gæsternes Kim Stidsen var over en returbold.

KK07 lod sig dog ikke overrumple af denne chokstart og allerede fem minutter senere bragte Chris Dohn balance i regnskabet da har fra en spids vinkel udplacerede Kjellerups målmand.


Spillet bølgende første halvleg igennem med chancer i begge ender, men i afgørende situationer viste KK07erne sig som de skarpeste. Især var Victor Schou en udfordring for Kjellerups forsvar og to gange inden pausen, havde han nettet to gange.


KK07 kunne således gå til anden halvleg med en solid 3-1 føring. Gæsterne fortsatte dog med at spille god fodbold, men et godt kæmpende hjemmehold og en målmand Mike Dohn, der tog sig af hvad der kom betød at stillingen var uændret efter 70 minutters spil, hvor Victor Schou med sit tredje mål definitivt lukkede kampen.

Kjellerup fik dog inden slutfløjtet pyntet på resultatet der nu bringer KK07 tæt på toppen med god mulighed for en play-off kamp; eller måske endda en direkte oprykning, hvis topholdet fra Sdr. Rind begynder at vakle. KK07 viste i hvert fald spil, der berettiger til optimisme, og kampen lørdag eftermiddag, var i sin helhed noget at det bedste, der er vist på Kølvrå Stadion i flere sæsoner.

Allerede fredag 16 september kl. 18.00 skal KK07 i kamp igen, når Rødkærsbro IF kommer på besøg i Kølvrå. Det første møde i Rødkærsbro var jævnbyrdigt og sluttede 3-3; så mon ikke der venter de lyseblå spillere og fans et nyt spændende opgør.
Inden dagens kamp var der blomster og kurv til KK07s afgående formand Winnie Nielsen, der efter 9 års flot arbejde i bestyrelsen har valgt at trække sig. Foruden at have været formand for klubben i to sæsoner har Winnie også prøvet sekretær- og næstformandsposten samt været ungdomstræner for de yngste. Der var fortjente klapsalver fra de mange på tribunen.mehr