sep 16 2022

Målfest på Kølvrå Stadion.  

Kategori: Serie 4, redigeret: 17/09-22To meget offensivt indstillede hold gav fredag aften i Kølvrå hinanden og publikum en rigtig målfest. Til stor glæde for det trofaste hjemmepublikum endte KK07 med at trække det længste strå, og gæsterne fra Rødkærsbro måtte drage hjem med et 4-6 nederlag.


KK07 åbnede kampen som lyn og torden, og inden gæsterne havde fundet sig til rette på banen var de bagud med 3-0. Først var det Victor Schou, der i det andet minut var på pletten efter et fint indlæg fra baglinjen fra Christoffer Storgaard, og dermed bragte KK07 foran. Inden der var spillet et kvarter havde Thomas Howard Jensen med to mål øget føringen til 3-0, og det lignede på dette tidspunkt et let sag for KK07.

Gæsterne fra Rødkærsbro ville det dog anderledes og allerede i minuttet efter fik de reduceret til 1-3. Herefter ændrede spillet fuldstændig karakter og gæsterne spillede optimistisk offensiv fodbold og skabte halvlegen igennem mange store chancer, som kunne have skabt yderligere fortættet spænding.

KK07 fik dog redet stormen af og kunne gå til pause med en 3-1 føring.Allerede i det første minut af anden halvleg fik gæsterne dog fortjent udbytte af deres offensive spil og med deres 2-3 reducering, var kampen igen helt åben.Fem minutter senere var Niklas Lorenz på pletten for KK07, og man tænkte at dette mål måtte knække gæsterne. Det var dog ikke tilfældet, og få minutter senere faldt reduceringen til 3-4.
Rødkærsbro kom dog aldrig tættere på, mens KK07 igen fik bedre tag om spillet og atter tog teten i kampen. Et selvmål og et flot hovedstød fra Svenning Jeppesen lukkede midt i halvlegen kampen, og først allersidst i halvlegen fik gæsterne med deres fjerde mål pyntet lidt på resultatet.


For KK07 var kampen meget opløftende; især offensivt, hvor holdet fik vist at det har rigtig mange strenge at spille på. Defensivt blev der givet lidt for meget væk, og der er her ting at arbejde med, hvis topplaceringen med mulighed for oprykning skal bevares.


Næste kamp er lørdag 24/9 kl. 13:30 ude mod et andet af topholdene Løgstrup IF, der aktuelt ligger to point under KK07. Bortset fra Ans og Vinderslev, der synes hægtet lidt af, er det en tæt kreds, hvor holdene på skift slår hinanden, og hvor i hvert fald seks hold fortsat er i spil i kampen om oprykningspladserne.


mehr