okt 01 2022

KK07 tog stikket hjem til sidst  

Kategori: Serie 4, redigeret: 02/10-22

KK07 kom måske lidt uventet på overarbejde fredag aften i udekampen mod Vinderslev IF. Ikke bare måtte de lyseblå kæmpe mod et veloplagt hjemmehold men også med en svær bane, der var både tung og ujævn.

Det lykkedes dog i kampens sidste minutter for KK07erne at hive stikket hjem med to fine mål af Niklas Lorenz. Først fik Bjørn Lassen brudt et Vinderslev angreb og bolden endte hos Victor Schou der fandt Niklas som køligt omsatte chancen til at score det vigtige mål. Få minutter senere i kampens overtid var det en dyb stikning fra Simon Troelsen som han fra kanten af feltet sendte ind over Vinderslevs ellers velspillende målmand til slutresultatet 0-2.
KK07 havde startet kampen bedst og holdet kom i de første 15-20 minutter frem til flere gode muligheder. Bagkæden med Svenning Jeppesen og Simon Troelsen centralt, Alex Taran og Mathias Jensen på de to backs og Daniel Tipsmark mellem stængerne, virkede på trods af de vanskelige baneforhold godt organiserede og gav ikke meget væk; heller ikke da hjemmeholdet, som første halvleg skred frem, kom bedre med i kampen. Inden pausen havde Vinderslev et langskud der tog overliggeren, men holdet kom ikke frem til de helt store chancer.

KK07 havde lidt lettere ved at komme frem til muligheder, men var ikke skarpe nok i de afgørende situationer. Holdene kunne således gå til pause med 0-0 og kampen virkede da helt åben.


Jævnbyrdigheden fortsatte anden halvleg igennem og først i de allersidste minutter fik de lyseblå vist forskellen på top og bund i den spillemæssigt meget jævnbyrdige serie 4 kreds. Dejligt at de lyseblå nu to kampe i træk har holdt nullet.


KK07 ligger nu med helt fremme i kredsen, hvor der ser ud til at Sdr. Rind bliver den sværeste modstander i kampen om den direkte oprykning. Næste uges modstander Sjørslev/Demstrup er dog også med i topkampen, og der venter hjemmepublikummet en ny spændende kamp når KK07 lørdag eftermiddag kl.14.00 tager imod.mehr