okt 23 2022

KK07 tilbage i serie 3.  

Kategori: Serie 5, redigeret: 24/10-22

Under overværelse af godt 200 tilskuere på Kølvrå Stadion sikrede KK07, med en 2-1 sejr over rivalerne fra SVIF, oprykning til serie 3. To sene mål fra henholdsvis Svenning Jeppesen og Thomas H. Jensen ændrede 0-1 til 2-1 og dermed ærgrelse til glæde.

Det meget velspillede opgør mellem rækkens to mest stabile hold, startede uheldigt for KK07, da SVIF efter knap 10 minutter på en veludført omstilling fik overlistet hjemmeholdets defensiv. Dette tidlige mål rystede tilsyneladende ikke de lyseblå spillere, der viste fin og fokuseret fodbold halvlegen igennem. Det samme gjorde dog også gæsterne, der inden pausen havde et par gode muligheder for at øge føringen.

Uden at have været markant dominerende havde gæsterne første halvleg igennem haft et lille overtag og virket farligst, mens KK07 havde haft svært ved at komme frem til åbne chancer. Ingen af holdene levnede hinanden megen plads, og derfor blev første halvleg ret chancefattig men samtidig intens med mange fine fodboldmæssige detaljer fra begge holds side.


Dette billede fortsatte i anden halvleg, hvor hjemmeholdet dog gradvist fik udlignet gæsternes lille spilovertag. Selv en undertalsperiode midt i halvlegen ændrede ikke de lyseblå spilleres tro på tingene og holdet fortsatte det fokuserede spil, således at gæsterne ikke fik held til at udnyttede overtalsperioden. Det lignede dog indtil de allersidste minutter en kamp, hvor de afgørende marginaler ikke ville falde ud til KK07s fordel.


Et enkelt point ville efter omstændighederne være tilfredsstillende for KK07, der med uafgjort ville fastholde førstepladsen i rækken, med mulighed for at selv at afgøre tingene i sidste spillerunde, på udebane mod Kjellerup IF.


Det forløsende og udlignende mål faldt kort før tid, da et skarpt hjørnespark fra Mathias Jensen endte i panden på anfører Svenning Jeppesen, der sikkert styrede bolden ind bag SVIFs velspillende målmand, til stor jubel blandt medspillere og de mange fremødte på lægterne.

Kort efter, i kampens overtid, så man næsten situationen gentage sig. Denne gang var det Thomas Howard Jensen, der headede en bold fra Adrian Alexandru i nettet, og dermed definitivt sikrede holdet den ønskede oprykning.
Gæsterne fik aldrig rigtig mulighed for at svare tilbage på disse to overrumplende scoringer, da dommeren ganske kort efter fløjtede kampen af. Dette sidste fløjt udløste naturligvis stor jubel og mange tilskuere kunne hylde KK07s spillere og ledere for et meget flot efterår med oprykning til serie 3 som belønning. Der var naturligvis champagne, guldhår og konfetti-brag til holdet, mens træner Henrik Poulsen og holdleder Cecilie Reichenbach måtte udstå den obligatoriske lufttur fra spillerne.


Festen forsatte i klubhuset, hvor spillerne og lederne hyggede sig hinanden og mange trofaste fans, som naturligvis også gerne ville bidrage til festlighederne.

Inden KK07 kan gå på vinterpause, mangler der nu kun udekampen mod Kjellerup IF, der spilles søndag 30/10 kl. 13.00.mehr