okt 31 2022

Fin afslutning på flot efterår.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 31/10-22


KK07, der allerede sidste weekend sikrede sig oprykning til serie 3, sluttede efteråret fint af med at spille 2-2 i den svære udekamp mod Kjellerup IF, der med en sejr ville kunne sikre sig andenpladsen i kredsen og dermed afgang til play-off runderne.


Det var allerede fra første fløjt tydeligt, at KK07 var oppe mod et motiveret hjemmehold, der naturligvis var gået på banen for at tage de tre afgørende point. Kjellerup havde kampen igennem bolden mest, men det godt organiserede KK07 forsvar lod sjældent modstanderen komme tæt på mål og dermed til åbne chancer. Det blev til en del Kjellerup hjørnespark, der dog aldrig blev rigtig farlige, da de lyseblå var hjemmeholdet klart overlegne i hovedspillet.Kjellerup var således farligst når de afsluttede på distancen, og efter en halv times spil lykkedes det på et flot langskud hjemmeholdet at bringe sig i front.

KK07 havde indtil da også kun spillet sig til få chancer, og en sikker Kjellerup målmand havde taget sig sikkert af, hvad der var kommet.
Efter hjemmeholdets scoring fik KK07 mere hold på det offensive, og kort før pausen kunne Thomas Jensen udligne til 1-1 tæt under mål på et fint saksespark efter forarbejde fra bl.a. Adrian Alexandru.


Kampbilledet med hjemmeholdet mest i boldbesiddelse fortsatte i anden halvleg. Det blev dog sjældent rigtig farligt, og det blev på et nyt langskud, at hjemmeholdet efter tyve minutter igen bragte sig i front.Det lykkedes dog endnu en gang KK07 at komme tilbage og på et nyt saksespark i det lille felt. Denne gang var det William Jacobsen, der var kommet ind og havde sat nyt liv i KK07s offensive spil og ti minutter før tid fik overlistet Kjellerups forsvar.
I slutminutterne bølgede det frem og tilbage og KK07 var faktisk tæt på 3-2 inden dommeren fløjtede kampen af. Det var forståeligt nok en flok slukørede Kjellerup-spillere, der forlod banen, da de trods en god præstation måtte sande, at det ene point ikke rakte til mere end en tredjeplads i kredsen. Det blev i stedet Sjørslev Demstrup, der med sejr i deres sidste kamp tog den eftertragtede andenplads.Det KK07s niende kamp i træk uden nederlag, og holdet kan nu gå på vinterpause med en rigtig god fornemmelse. På trænersiden står klubben stærkt rustet til foråret 2023 med Henrik Poulsen og Kennet Siig som cheftrænere og Thomas H. Jensen som spillende assistent-træner. Cecilie Reichenbach fortsætter som holdleder for serie 3, mens Simon Kvist er holdleder for serie 5.


mehr