feb 27 2023

Fin første træningskamp for KK07  

Kategori: Serie 3, redigeret: 27/02-23

KK07s ny-oprykkede serie 3 hold spillede søndag eftermiddag forårets første træningskamp. Kampen mod ligeledes ny-oprykkede Tjele Vest Sport var henlagt til kunstbanen hos SIK i Viborg. Det blev en rigtig fin, tempofyldt og jævnbyrdig kamp, hvor begge hold fik vist gode takter, men hvor man også kunne se, at det stadig er først på sæsonen.
I første halvleg der var præget af højt tempo, var TVS i størst boldbesiddelse, mens KK07 dog virkede farligst og i flere tilfælde fik testet modstanderens målmand. KK07 defensiv virkede velorganiseret og TVS kom ikke frem til åbne chancer. Ingen af holdene var rigtig villig til at tage store chancer og den velspillede første halvleg endte uden scoringer.

Som anden halvleg skred frem og trætheden begyndte at vise sig hos begge hold, opstod der flere chancer i begge ender af banen.Midt i halvlegen var det TVS, der åbnede scoringen med et hovedstødsmål efter et hjørnespark. Få minutter senere udlignede KK07, da Svenning Jeppesen gentog kunststykket med et hårdt og velplaceret hovedstød.

TVS bragte sig kort efter atter foran, da holdet udnyttede en fejl i KK07 defensiven og fra en spids vinkel blev der scoret til 2-1.

I de sidste minutter lykkedes det dog KK07 at ændre tingene til egen fordel, og ændre 1-2 til 3-2. Først var det Niklas Lorenz, der tæt under mål udnyttede noget forvirring i modstanderens forsvar, mens Thomas Howard scorede sejrsmålet i de allersidste sekunder på et fint hovedstød. Denne chance opstod, da en forsvarer og TVS’s målmand gik helt galt af hinanden.

Det blev en rigtig fin træningskamp, hvor resultatet var fint for KK07, men hvor det vigtigste naturligvis var at få kamptræning og nogle kilometer i benene.


Næste træningskamp er d. 10/3, hvor KK07 Serie3 møder VFF Serie 4 i Viborg.