apr 25 2023

Ærgerligt nederlag  

Kategori: Serie 3, redigeret: 25/04-23

Det blev til et ærgerligt 3-4 nederlag til KK07 serie 3 mandag aften i Bording. KK07 spillede især i første halvleg fin fodbold og scorede i kampen tre fine mål. Desværre for holdet svigtede koncentrationen i afgørende situationer i KK07s defensiv, hvilket hjemmeholdets spillere var dygtige til at udnytte.


KK07 dominerede fra kampens start med fint presspil, og det kom stik imod spillet at Bording efter 10 minutter kom foran. En usikker kommunikation i KK07s forsvar førte til at en Bording spiller pludselig var fri foran mål, hvilket han sikkert omsatte i mål.

Få minutter senere kom der dog balance i regnskabet da William Jacobsen fint fik lagt bolden ind foran mål hvor Adrian Alexandru havde let ved at udligne. Ti minutter senere kom KK07 fortjent på 2-1, da Thomas Howard fra en spids vinkel styrede et indlæg fra Adrian Alexandru i nettet.


Det lignede på dette tidspunkt en kamp de lyseblå sikkert kunne føre til sejr. Desværre for KK07 førte en for svag tilbagelægning til at målmand Morten Sørensen kom til at fælde en Bording angriber i målfeltet. Dette førte til et straffespark og en ti minutters udvisning.
Thomas Howard tog målmandstjansen, men kunne ikke stille noget op mod det veludførte straffespark, og inden Morten var tilbage mellem stængerne havde Bording bragt sig på 3-2 efter et hjørnespark.Da KK07 i starten af anden halvleg fik udlignet til 3-3 lignede det igen en kamp de skulle have point i. Denne gang var det Niklas Lorenz, der fandt Thomas Howard ved fjerneste stolpe, hvor han sikkert scorede sit andet mål. Fem minutter senere sejlede det desværre igen i KK07 forsvaret, og Bording scorede kampens sidste og afgørende mål.


På trods af flere standardsituationer på Bordings banehalvdel formåede KK07 i resten af anden halvleg ikke rigtig at blive farlige igen, og holdet måtte tage hjem med et skuffende nederlag.

Næste kamp er på lørdag 29/4 kl. 14:00 på Kølvrå Stadion, hvor SIK kommer på besøg.