apr 30 2023

Vigtig KK07 sejr i tæt og velspillet kamp  

Kategori: Serie 3 / Serie 5, redigeret: 30/04-23

Efter det skuffende nederlag mandag aften ude mod Bording vendte KK07 serie 3 stærkt tilbage med en 2-0 sejr hjemme over Viborg Søndermarken.KK07 fik en drømmestart allerede i første minut da Frederik Dahlgaard headede bolden ind bag SIKs målmand efter et fint hjørnespark fra Mathias Jensen. Målet rystede tilsyneladende de ellers teknisk dygtige gæster, der i kampens start ikke kunne få deres spil til at hænge sammen.I løbet af de første ti minutter havde KK07 flere gode muligheder, som kunne have ført til yderligere scoring.
Gradvist fik SIK spillet sig ind i kampen, og holdet fik især i den offensive del vist fin teknisk fodbold. Det veloplagte og koncentrerede KK07 forsvar med målmand Morten Sørensen i spidsen sørgede dog for at selv store målchancer førte til mål.Efter godt tyve minutters spil blev det 2-0 til KK07, da Mathias Jensen igen fik sendt et farligt hjørnespark ind foran gæsternes mål. Denne gang var det Victor Schou, der kom først på bolden, og han headede sikkert bolden i nettet.

Jævnbyrdigheden i spillet fortsatte kampen ud, men det blev ikke til yderligere scoring. Sæsonens andet clean sheet var hjemme, sikret via flot fight og koncentreret forsvarsspil.

KK07 er således fortsat ubesejret på hjemmebanen og holdet ligger med 8 point godt med i tabellen i den jævnbyrdige kreds, hvor kampen om at undgå nedrykning kan blive tæt.Inden serie 3 opgøret spilede serie 5 mod Ravnsbjerg. Det blev til en 2-0 til gæsterne efter 0-0 ved pausen. Der blev kæmpet fint hos KK07, men desværre havde holdet svært ved at komme til chancer.
KK07 (serie 3) skal i kamp igen allerede mandag aften, hvor holdet kl. 19.00 i pokalturneringen møder Borbjerg på udebane.