maj 02 2023

KK07 ude pokalturneringen  

Kategori: Serie 3, redigeret: 02/05-23

KK07 spillede mandag aften pokalkamp ude mod Skave/Borbjerg. Det blev til et knusende nederlag mod et meget veloplagt og velspillende hjemmehold.KK07 stillede op i ny formation og opstilling, og de usikkerhedsmomenter dette natuligt medførte var Borbjerg dygtige til at udnytte.


Det begyndte ellers fornuftigt nok og indtil knap tyve minutters spil var stillingen stadig 0-0. Et korrekt dømt straffespark ændrede dog fuldstændig kampens udtryk.

Efter at have bragt sig foran på straffesparket scorede hjemmeholdet i løbet af ti minutter yderligere to gange. Et flot mål af Thomas H. Jensen, bragte kortvarigt optimismen tilbage blandt KK07erne, men fem minutter senere havde Borbjerg øget føringen til 5-1.


Denne føring blev dog reduceret til 5-2 inden pausen, da Svenning Jeppesen headede et velplaceret hjørnespark fra Adrian Alexandru ind bag hjemmeholdets målmand.Det så således svært ud i pausen, men de to mål til KK07 havde dog vist at Borbjergs defensiv var til at tale med.


Et hurtigt mål i anden halvleg slukkede dog det sidste håb hos de lyseblå, og dette udnyttede hjemmeholdet til at scorede yderligere fire gange, inden Victor Schou på straffespark i kampens overtid fik pyntet lidt på resultatet.