maj 06 2023

KK07 vandt topkampen.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 06/05-23

KK07 serie 3 spillede fredag aften i Hammerum en brandkamp, og slog det hidtil ubesejrede hjemmehold med 2-0.

KK07s trænerteam havde på forhånd kigget det det dygtige og velspillende hjemmehold ud, og lagt en taktik, der bl.a. gik ud på at sætte hjemmeholdets farlige topscorer Denis Madalin (11 mål i 6 kampe), så meget ud af spillet som muligt. Denne del lykkedes ud over al forventning, da man i spillet ikke så meget til den ellers så farlige angriber.

KK07 virkede fra kampens start tændte og fokuserede, og spillerne fandt sig tilsyneladende hurtigt til rette på Hammerums kunstbane. Hammerum spillede i højt tempo i forsøg på at overspille KK07s defensiv, som stod flot og dækkede hinanden godt af. Da hjemmeholdet ikke havde held til at spille sig igennem, forsøgte det sig i stedet med lange bolde frem til de hurtige angribere og med skud længere ude fra. Ingen af delene lykkedes rigtig. De lange bolde tog KK07s defensiv sig af og de fleste langskud endte sikkert i favnen på målmand Morten Sørensen, der dog enkelte gange måtte fiste nærgående skud over overliggeren.

På trods af hjemmeholdets overvægt i boldbesiddelse kom de lyseblå faktisk frem til større chancer end værterne. Det lykkedes et par gange via højt presspil at stresse Hammerums forsvar til at lave opspilsfejl, der kunne have givet KK07 halvlegsføringer på både 1-0 og 2-0.
Det stod dog stadig 0-0 ved pausen, men som første halvleg var skredet frem havde KK07 spillet sig så godt ind i kampen, at en føring til dem ikke ville have været ufortjent.Kampbilledet fra første halvleg fortsatte i anden, og det lykkedes midt i halvlegen KK07 at bryde et Hammerum opspil og efterfølgende bringe sig i front. Adrian Alexandru fandt Nicklas Lorenz, der alene med Hammerums målmand udplacerede denne.
Herefter forsøgte hjemmeholdet at sætte yderligere pres på KK07s defensiv, der dog flot red stormen af, og i kampens overtid kunne Thomas H. Jensen lukke kampen efter frispilning fra Adrian Alexandru.KK07s lidt overraskende sejr blev skabt på baggrund af flere ting; ikke mindst en vellykket taktik og en disciplineret og fokuseret holdindsats. Alle KK07 spillere kunne således have fortjent ”fidusen”, der denne aften gik til midter-forsvarer Simon Troelsen.
Med sejren rykkede KK07 op på rækkens andenplads, og der er lagt op til nyt topbrag når Herning Fremad lørdag 13/5 kl.14:00 kommer på besøg i Kølvrå.