maj 17 2023

KK07 holder fast i toppen  

Kategori: Serie 3, redigeret: 17/05-23

KK07 serie 3 fortsatte tirsdag aften rækken af fine resultater ved i Viborg at vinde 3-1 over B67.Kampen blev spillet under meget vanskelige vilkår. Dels var B67s bane hård og ujævn og generelt i dårlig forfatning og dels blæste en hård og kold vind på langs ad banen. Det var således problematisk både at spille langs jorden og vanskeligt at kontrollere høje bolde.

KK07 havde i første halvleg den kraftige vind i ryggen og næsten al spil foregik på B67s banehalvdel. Der opstod adskillige gode muligheder for KK07 til at bringe sig foran, men et godt kæmpende hjemmehold og lidt utur forhindrede dette indtil Victor Schou efter ca. 30 minutter med et flot langskud åbnede målscoringen.


Desværre for de lyseblå blev dette ene mål også første halvlegs eneste, og da det i anden halvleg blev hjemmeholdets tur til at have rygvind ændredes også kampbilledet.

B67 forsatte deres energiske indsats og godt hjulpet af vinden foregik nu også meget spil også på KK07s banehalvdel. Da Adrian Alexandru efter knap 20 minutters spil, på godt forarbejde af Simon Troelsen, med et fint dykkende spark gjorde det til 2-0 lignede det dog en afgjort kamp.


KK07s to-måls føring holdt dog kun få minutter, da B67 fik reduceret efter en længere klumpspils-situation i KK07s lille felt.Spændingen blev således bevaret indtil fem minutter før tid, hvor Niklas Lorenz udplacerede B67s målmand efter fin assist fra Thomas H. Jensen.Med det gode resultat i en kamp, hvor forholdene gjorde det svært at se tydelig forskel på bund og top i kredsen, sikrede KK07 sig en rigtig gunstig position inden de helt afgørende kampe om op- og nedrykning begynder.

Næste kamp for holdet er den svære udekamp mod et andet tophold, AIF, der spilles lørdag eftermiddag kl. 14.00 i Frederiks.