maj 21 2023

KK07 spillede sig helt til tops.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 21/05-23

I et intenst og velspillet opgør i Frederiks spillede KK07 sig med en 2-0 sejr lørdag eftermiddag helt til tops i serie 3.

Den jævnbyrdige og gyseragtigt spændende kamp blev overværet at et rekordstort publikum på et godt stykke over 300 mennesker og allerede inden alle var kommet på plads på lægterne, havde KK07 bragt sig foran på et flot mål af Niklas Lorenz. AIF-forsvaret var ikke tilstrækkeligt opmærksom på Niklas’ hurtighed og finurlige driblinger. KK07 fik dermed en drømmestart, til stor og højlydt glæde for de ca. 150 KK07-fans, hvoraf mange var taget med på busturen arrangeret af klubbens fan-gruppe.

KK07 forsøgte i løbet af første halvleg opportunistisk at udbygge føringen og holdet kom frem til flere gode chancer. Hjemmeholdet havde deres også muligheder, men fik dog ikke sat målmand Morten Sørensen på de store prøver.


Holdene gik således til pause med et 1-0 føring til de lyseblå.
I anden halvleg satte AIF større pres på KK07erne, der bl.a. blev ramt af en 10 minutters udvisning, som holdet dog kæmpede sig fint igennem.
Mod kampens slutning rokerede hjemmeholdet med succes lidt rundt på opstillingen og holdet fik 10 minutter før tid tilspillet sig et straffespark. En fantastisk redning af målmand Morten Sørensen sørgede dog for, at KK07 kunne holde føringen.


I de allersidste minutter var Niklas Lorenz igen på spil, da han efter en dyb stikning flot udplacerede hjemmeholdets målmand og scorede sit og KK07s andet mål.

Man skal helt tilbage til 2016 for at finde den hidtil seneste KK07 sejr i Frederiks. Dengang blev det i serie 2 også til en to-måls sejr, da KK07 vandt 3-1 på 3 mål af David Pedersen.

Med sejren kom KK07 helt op på førstepladsen i kredsen og holdet er nu lidt uventet blevet en seriøs bejler til den ene af oprykningspladserne. Førstepladsen giver direkte oprykning mens andepladsen giver adgang til en play-off kamp.

Næste opgør for KK07 serie 3 er igen på udebane, når holdet mandag aften 29 maj i Ikast skal møde Ikast FC.