maj 30 2023

KK07 off-day  

Kategori: Serie 3, redigeret: 30/05-23

KK07 serie 3 mødte mandag aften ude Ikast FC. Det blev til et skuffende 4-0 nederlag på en aften, hvor kun få KK07ere ramte deres vanlige niveau.


Tre afbud i start-elleveren betød, at der måtte rykkes en del rundt i opstillingen, hvilket naturligvis måtte give anledning til lidt kommunikations- og placeringsvanskeligheder. Dette var de teknisk velfunderede Ikast-spillere dygtige til at udnytte, og KK07 kom aldrig rigtig ind i kampen.

KK07 kom ret tidligt bagud på et straffespark, men holdt dog stillingen 0-1 til pausen. Der havde i første halvleg i været mange KK07 muligheder.

Tidligt i anden halvleg havde Mathias Jensen et godt forsøg, der gik lige over overliggeren og kort efter kunne, der godt være dømt et straffespark til KK07, da Frederik Dahlgaard fik to hænder i ryggen under et hovedstødsforsøg.


Ret hurtigt herefter fadede kampen ud for KK07 og Ikast FC kom relativt let til de sidste tre scoringer mod et KK07-hold, der havde lidt af en off-day.