jun 03 2023

Knebent nederlag til KK07 i topopgøret.  

Kategori: Serie 3 / Serie 5, redigeret: 04/06-23

KK07 serie 3 tabte lørdag eftermiddag topkampen 2-3 mod et stærkt hold fra Bording IF.


Gæsterne overrumplede KK07 med et hurtigt mål allerede i det andet minut og sad i det hele taget på det meste i første halvleg, og havde det ikke været for en velspillende Morten Sørensen i KK07 målet, kunne det let have været mere end blot 0-2 pausen. Thomas H. Jensen havde et fint hovedstød på overliggeren, men ellers var det småt med KK07 muligheder.Da Bording tidligt i anden halvleg øgede til 3-0 på et mål, hvor der blev appelleret for off-side, lignede det en afgjort kamp. To hurtige KK07 mål få minutter senere bragte dog uventet spændingen tilbage i kampen. Først reducerede Nicolai Madsen på en fin frispilning fra Niclas Lorenz og knap havde Bording givet bolden op før Adrian Alexandru opsnappet den og udplacerede Bordings målmand.

Resten af kampen var jævnbyrdig, og der var chancer i begge ender af banen; de største dog til Bording og Morten Sørensen spillede også i denne periode en meget vigtig rolle for KK07.
KK07 spillede overall en god anden halvleg og var det glædeligt at se Nicolai Madsen tilbage i truppen efter at have været ude et par sæsoner; bl.a. på grund af skade. Nicolai fik i kampen vist at målinstinktet er intakt. I det hele taget er det godt for truppen med tilgang, da flere spillere døjer med småskader og med Christoffer Storgaard er ude resten af foråret.Med resultatet er KK07s muligheder for at nå en oprykning små, og det handler nu om i de sidste to kampe at sikre sig en sejr mere, hvilket med sikkerhed vil betyde endnu en sæson i serie 3. Det kan vise sig at mindre også kan gøre det; men der er en god chance for at redningen bliver sikret næste lørdag mod allerede nedrykkede Søndermarken IK.
Inden serie 3-opgøret spillede KK07 serie 5 mod Fodboldholdet Herning, og det blev til en fortjent hjemmesejr på 2-1. For KK07 scorede Mikkel Magnussen og Chris Dohn.