aug 06 2023

Så er efteråret skudt i gang i KK07  

Kategori: Serie 3 / Serie 5, redigeret: 07/08-23

KK07 startede søndag eftermiddag efteråret op med to træningskampe på Kølvrå Stadion. Både serie 5 og serie 3 mødte et hold fra Fodboldklubben Herning. Begge kampe endte med hjemmesejr, så det lover godt for den forestående sæson.

Serie 5 lagde ud kl. 14.00 og det blev til en 6-4 sejr i en chancerig og underholdende kamp. For KK07 scorede både Nick Siig og Mathias Jensen to gange. Mikkel Westphal og Malthe Hvid scorede hver ét mål. Kampen bød i øvrigt på et glædeligt come-back til Benjamin Mørcke, der har været ude med skade i over et år. Benjamin spillede en god times tid på KK07s midtbane og gjorde det rigtig fint.

På serie 3 var der tre helt nye navne i truppen, der dermed ser ud til at være blevet både bredere og stærkere. De nye spillere, Nicklas og to gange Frederik, gjorde det rigtig fint og de faldt alle tre godt ind på holdet.


Kampen var både jævnbyrdig og velspillet, dog med hjemmeholdet som det skarpeste og sejren på 2-0 kunne der vist ikke indvendes noget imod.


Adrian Alexandru scorede til 1-0 midt i første halvleg, mens Thomas Howard gjorde det til 2-0 efter pausen. Kasper Andreasen, der på grund af afbud på målmandsposten, stod begge kampe for KK07 fik således både fuldt hus og clean sheet.

For serie 3 går turneringen i gang allerede på torsdag 10/8, hvor Alhedens IF kommer på besøg i Kølvrå. Serie 5 må vente til tirsdag 15/8 hvor modstanderen også er AIF; denne kamp spilles dog i Frederiks.