aug 11 2023

KK07 vandt lokalopgøret i Kølvrå  

Kategori: Serie 3, redigeret: 11/08-23

I overværelse af godt 200 tilskuere vandt KK07 sæsonpremieren i serie 3 med 2-1 over lokalrivalerne fra AIF.

Det blev som altid i disse lokalopgør en tæt og intens affære, hvor KK07 i den sidste ende havde de afgørende marginaler på sin side.


KK07 startede kampen bedst og fik i længere perioder presset spillet ind gæsternes banehalvdel, men desværre for de lyseblå, førte presset ikke frem til åbne chancer.

Som halvlegen skred frem fik gæsterne mere tag i kampen og fik mod halvlegens slutning sat et længere pres på KK07s forsvar. Et hjørnespark til AIF kort før pausen førte til et fint hovedstødsmål og en halvlegsføring på 1-0 til AIF.


KK07 kom også bedst ud til anden halvleg, og allerede få minutter inde fik Thomas Howard udlignet tæt inde foran mål efter fint indlæg fra Nicklas Kristensen.
Fem minutter senere forsøgte Christoffer Storgaard sig med et skud langt udefra, som gæsternes målmand for sent blev opmærksom på. Han fik kun det yderste af fingrene på det lumske spark, og bolden dumpede efterfølgende ind over stregen.


Efter blot ti minutter spillet af anden halvleg, var 0-1 således blevet ændret til 2-1, og det var nu gæsterne der skulle til at hente en føring.

Der blev også til et ret stort spilovertag til AIF, der dog i første omgang ikke førte til større chancer. KK07 havde i denne periode enkelte kontraløb, der dog heller ikke rigtig førte til noget.


Først i de allersidste minutter, hvor gæsterne måtte satse ekstra for at få en udligning, kom der gang de store chancer. Her blev KK07s målmand Morten Sørensen hjemmeholdets redningsmand, da han tæt under mål præsterede to mirakel-redninger.

Det store AIF pres gav også muligheder til de lyseblå, og KK07s Frederik Pagh havde bl.a. et skud på træværket.

Det blev ikke til yderligere scoringer, selv om der på grund af mange udskiftninger fra begge holds side blev lagt adskillige ekstra minutter til.


KK07 fik således en ønskestart på efteråret, mens AIF måtte drage skuffede hjem; dog i bevidsthed om, at holdet faktisk havde spillet en god kamp, hvor den sidste skarphed dog manglede.

Hos KK07 var der debut til tre spillere, Frederik Juul, Nicklas Østrup Kristensen og Frederik Pagh, der alle tre gjorde det flot i forsvaret, og havde stor andel i, at det kun blev til få større chancer til gæsterne.

KK07 serie 3 har næste kamp ude mod Hammerum IF fredag 18/8 kl. 19.00.


Inden da mødes KK07 og AIF igen, når klubbernes serie 5 spillere tirsdag aften mødes i Frederiks.