aug 19 2023

KK07 afgjorde kampen i overtiden.  

Kategori: Serie 5, redigeret: 19/08-23

På et mål sat ind af Frederik Juul inde i overtiden sikrede KK07 sig en snæver 1-0 sejr i den svære udekamp mod Hammerum IF.

Det blev en tæt kamp, mere præget af fight end fin sammenhængende fodbold. Begge holds forsvar havde godt fat i modstanderens angribere og der var kampen igennem ikke mange åbne chancer til nogen siderne.

KK07 havde bolden mest og kunne et par gange i første halvleg godt have bragt sig foran. Desværre for de lyseblå kom der aldrig rigtig finish på det snævre spilovertag.

Hammerum havde også svært ved at komme forbi det velorganiserede KK07 forsvar og forsøgte sig i stedet med nogle langskud, som KK07s målmand, Morten Sørensen, sikkert tog sig.

Kampbilledet var i store træk det samme i anden halvleg, hvor man dog fornemmede en begynde træthed hos flere af hjemmeholdets spillere.Mod kampens slutning pressede KK07 hårdt på og inde i overtiden kunne Frederik Juul score sit første mål for KK07, da han med et hårdt skud i målfeltet passerede hjemmeholdets målmand, tilsyneladende via en afretning fra en Hammerum forsvarer.
Kampen bød på en ny KK07 debutant, da Mathias Risbjerg i anden halvleg kom ind på midtbanen, hvor han var med til at sætte det ekstra tryk på hjemeholdet, der skulle komme til at afgøre kampen.

KK07 har således fået en flot start på efteråret med sejre i begge spillede kampe.


Man kan således godt allerede nu kalde det et topopgør når Kjellerup IF onsdag aften kommer på besøg i Kølvrå. Kjellerup har fået en flyvende start med to sejre og en målscore på hele 13-2.


Der venter helt sikkert en ny meget svær kamp for KK07, og opgøret mod Kjellerup vil med stor sandsynlighed komme til at blive en pejling på, hvor langt de velspillende KK07ere kan nå i efteråret.