aug 24 2023

KK07 tabte tæt topkamp.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 25/08-23

I overværelse af omkring 150 fremmødte på Kølvrå Stadion tabte KK07 topopgøret med Kjellerup IF med 1-2.

Med sikre pasninger og god fysik dominerede gæsterne det meste af første halvleg, og allerede efter små ti minutter bragte de sig i front. KK07 havde på det tidspunkt ikke rigtigt fået sat noget offensivt spil sammen.

Et hjørnespark til KK07 få minutter senere førte dog til en KK07 udligning, da Svenning Jeppesen sikkert fik headet Nikolaj Madsens bold i nettet.


Det udlignende førte dog ikke umiddelbart til større ændringer i kampbilledet. Gæsterne forsatte deres spillemæssige dominans, mens KK07 forsøgte sig med lange bolde frem mod de forreste.


Efter en halv times spil kom Kjellerup igen foran efter et længere pres.


KK07 fortsatte energisk på at spille sig tilbage i kampen, hvilket bl.a. førte til et gult kort til gæsterne.Det lykkedes desværre ikke KK07 at få udbytte af overtalssituationen, der fortsatte ind i begyndelsen af anden halvleg.

Efter pausen spillede KK07 sig langsomt men sikkert ind i kampen og i det sidste kvarter kom de lyseblå frem til adskillige muligheder for den udligning, der ikke ville have været ufortjent.
Desværre forblev anden halvleg målløs, og Kjellerup IF konsoliderede dermed holdets position i toppen af kredsen.

Spillemæssigt fik begge hold vist rigtig fin fodbold, og de mange fremmødte blev vidne til en kamp over almindeligt serie 3 niveau.

Næste gang KK07 serie 3 igen skal i aktion er tirsdag 29 august kl. 19.00 i Feldborg, hvor det gælder et andet hidtil ubesejret hold, Feldborg/Haderup IF.