aug 30 2023

Igen snævert nederlag til serie 3.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 30/08-23

Det blev tirsdag aften igen til et 1-2 nederlag til KK07 serie 3; denne gang ude mod Feldborg/Haderup IF.

Det blev som i hjemmekampen mod Kjellerup en mindre heldig første halvleg, der blev afgørende for kampens endelige udfald.Hjemmeholdet Feldborg/Haderup kom meget stærkt ud til kampen og tillod i første halvleg ikke de normalt velspillende KK07ere at få deres spil til at køre. Med fine sikre kombinationer og højt presspil fik hjemmeholdet presset KK07erne langt tilbage på banen og det blev mest til lange bolde op ad banen fra de lyseblås side.


Feldborgs første mål faldt allerede inden for de første fem minutter, hvor man fik udnyttet et par skæve KK07 clearinger til at bringe sig i front.

Der var halvlegen igennem flere muligheder for Feldborg til at udbygge føringen, men man skulle helt hen mod slutningen før anden scoring faldt. Denne gang var det en høj bold der snød en KK07 forsvarer, hvilket førte til en åben Feldborg chance, der efterfølgende sikkert blev omsat til ny scoring.

KK07 fik med nogle justeringer af opstillingen ændret kampbilledet, således at anden halvleg i lange perioder var domineret af de lyseblå.


Dette blev belønnet allerede efter fem minutter, hvor Svenning Jeppesen flot headede et hjørnespark fra Nicolai Madsen ind bag hjemmeholdets målmand.
Feldborg havde enkelte chancer for at udbygge føringen, men ellers var det KK07erne der med pågående angrebsspil, skabte de fleste chancer. Især mod kampens slutning, hvor flere Feldborg spillere begyndte at virke trætte, lignede det en kamp, hvor KK07erne kunne ændre udfaldet til egen fordel.Uheld og et par flotte redninger fra hjemmeholdets målmand betød dog, at KK07ernes dominans ikke førte til flere scoringer, og at hjemmeholdet efter 90 minutter kunne juble over den fjerde sejr i træk.

KK07s næste kamp spilles hjemme på lørdag kl. 14.00, hvor Sjørslev/Demstrup kommer på besøg.Onsdag aften led serie 5 efteråret første nederlag, da holdet hjemme måtte se sig slået af Bjerringbro IF. Som serie 3 aftenen før fik holdet en dårlig start på kampen og var bagud med 0-2 inden de første ti minutter var spillet. Holdet fik sig spillet lidt op og kom frem til flere gode muligheder for reducering. Især Nicklas Lorenz fik vist sin farlighed, og han fik da også reduceret til 1-2 inden pausen, hvor Bjerringbro dog senere havde fået øget til 1-3.


KK07 havde chancer for reduceringer, men det blev lige ved og næsten, og sidst i kampen lukkede gæsterne definitivt kampen med målet til 1-4.