sep 06 2023

KK07 kom tilbage to gange men måtte nøjes med uafgjort  

Kategori: Serie 3, redigeret: 06/09-23

Det blev noget af en turbulent aften da KK07 serie 3 tirsdag på udebane mødte Borbjerg/Skave. Som det efterhånden er blevet sædvane, fik KK07erne ikke den bedste start på kampen. På trods af nogle gode åbningsminutter med en del boldbesiddelse fik de lyseblå ikke rigtig skabt større chancer og gradvist tog hjemmeholdet teten og midt i halvlegen stod der 2-0.

.

Efter Borbjergs anden scoring var det som om KK07erne vågnede op fik sat pres på hjemmeholdet. Det kom til flere hjørnespark, som i denne sæson har været en af styrkerne hos de lyseblå. Efter knap en halv time kom Svenning Jeppesen højest til et perfekt udført hjørnespark fra Mathias Jensen og fik dermed bragt KK07 tilbage i kampen.KK07 forsatte presset og allerede få minutter senere gentog situationen sig med Mathias der på hjørnespark fandt Svenning inde foran Borbjergs mål. Denne gang blev det dog Thomas Howards pandebrask, der i sidste ende fik sendt bolden ind bag hjemmeholdets målmand.Man troede da kortvarigt, at de lyseblå ville afgøre kampen til egen fordel, men desværre blev glæden kort. Borbjerg bragte sig nemlig meget kort efter igen i front efter en situation, hvor KK07 defensiven mente der var off-side.Igen vendte momentum tilbage til hjemmeholdet, og da de kort før pausen bragte sig på 4-2 på et veludført hovedstød lignede det atter en hjemmesejr.


I løbet af anden halvleg fik nogle gode indskiftninger hos KK07 bragt ny energi ind på holdet og midt i halvlegen fik Thomas Howard reduceret til 3-4 efter fint forarbejde af Nicolai Madsen.

Fem minutter før tid brød Bjørn Lassen igennem hjemmeholdets forsvar og fik sendt et hårdt spark mod Borbjergs mål. Bolden tog undersiden af overliggeren og sprang tilbage i spil, hvor Thomas Howard for tredje gang var på pletten og fik bolden headet i mål.


Begge hold søgte i slutminutterne sejsmålet, men det blev ved de 4-4, hvilket alt taget i betragtning nok var et fair resultat.


Som det fremgår af billederne blev kampen spillet i hvad der godt kan kaldes fremskridende tusmørke.

KK07s næste kamp er tirsdag 12/9 kl. 18.00, hvor man uden møder Lemming IF.