sep 13 2023

Ikke nogen god KK07 aften  

Kategori: Serie 3, redigeret: 13/09-23

Det blev en skuffende aften i Lemming for KK07, da holdet tirsdag mødte det lokale serie 3 hold. I en ikke særlig velspillet kamp, måtte de lyseblå efter 90 minutter se sig slået med 1-0.

Det så eller lovende i kampen startfase, hvor KK07erne fik presset hjemmeholdet langt tilbage på banen, men det blev desværre kun lige ved og næsten, og efterhånden kom Lemming bedre med. Efter små tyve minutters spil, skete det som ofte er sket for KK07 i dette efterår, man kom, på trods af spilovertag, bagud på et kontraløb. Få minutter senere kunne det være blevet 2-0, men KK07s målmand Morten Sørensen fik via overliggeren afværget en farlig afslutning fra Lemming.

Hjemmeholdet havde nu et resultat, og var tilsyneladende indstillet på at forsvare den hjem, hvilket de effektivt formåede.På trods af meget spil og to overtalsperioder, lykkedes det ikke KK07erne at komme frem til ret mange egentlige chancer, og Lemmings tidlige mål skulle vise sig at blive afgørende.


Der blev egentlig kæmpet ganske godt af den enkelte KK07er, men for mange gode tilløb og opspil løb ud i sandet, og spillet som helhed hang ikke godt nok sammen.Kampene ligger tæt i denne tid, og allerede lørdag venter en ny kamp for serie 3, når holdet kl.13:30 på udebane møder Frederiks AIF.