sep 16 2023

KK07 serie 3 tilbage på sporet.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 16/09-23

Efter et par mindre gode kampe med kun et enkelt point i udbytte, kom KK07 serie 3 lørdag eftermiddag tilbage på sporet med en solid 4-0 sejr ude over AIF.Den på papiret sikre sejr, blev hårdere tilkæmpet en cifrene antyder, og traditionen tro, når de to hold mødes, var der god tænding på, både på og udenfor banen.


Efter en lige start fik Nicolai Madsen efter små ti minutter åbnet ballet med en flot scoring på et fladt hårdt spark, der overrumplede både forsvar og målmand.


Spillet fortsatte med at bølge frem og tilbage med chancer i begge ender, hvor KK07 dog skulle vise sig som det skarpeste hold, og efter knap tyve minutter gjorde Christoffer Feiring det til 0-2 efter et flot gennemspillet angreb, der afsluttedes med et skarpt indlæg fra Nicklas Kristensen ind i panden på Christoffer.Man kunne nu tro at AIF, der har haft et svært efterår i serie 3, ville begynde at falde lidt sammen, men den spillemæssige jævnbyrdighed fortsatte halvlegen ud.Tidligt i anden halvleg øgede Frederik Juul KK07s føring efter en flot solotur i AIFs straffesparksfelt, og det så nu for alvor svært ud for hjemmeholdet.


Der blev dog kort efter god mulighed for fornyet spænding, da der blev dømt et straffespark mod KK07. Denne mulighed blev dog forpasset med et skud på overliggeren, og derfra var det som om gassen gik af AIFerne.Kort før tid blev det 0-4 da Mathias Risbjerg opsnappede en sjusket pasning i AIF forsvaret og efterfølgende køligt passerede hjemmeholdets målmand.

KK07 ligger nu lunt i den bedste halvdel af kredsen og er nu efter tre udekampe i træk klar til at tage imod Hammerum IF, der lørdag eftermiddag kl.14 er på besøg i Kølvrå.