okt 21 2023

En god start rakte slet ikke mod veloplagt modstander.  

Kategori: Serie 3 / Serie 5, redigeret: 21/10-23

Et KK07 serie 3 hold i ny formation, måtte lørdag eftermiddag forlade banen med et meget skuffende 1-6 nederlag til en veloplagt modstander fra Borbjerg/Skave.KK07 startede ellers kampen fint og kom foran efter 6 minutters spil, da Niklas Lorenz for anden uge i træk scorede på hovedstød. Det var Mathias Jensen, der på hjørnespark fik lagt og en god bold ind til Niklas.

Desværre for KK07 så det ud til at målet vækkede gæsterne, der få minutter senere fik udnyttet placeringsproblemerne i hjemmeholdets uvante forsvarsformation.


Bolden var knapt givet før Morten Sørensen i KK07 målet igen måtte hente bolden ud af nettet; denne gang var det et listigt langskud, der snød KK07.


KK07 søgte ihærdigt udligningen og kom frem til enkelte muligheder, men da de velspillende modstander inden pausen gjorde det til 1-3 var det som om troen på et resultat forsvandt hos de lyseblå.


To mål tidligt i anden halvleg lukkede definitivt kampen, og selvom KK07 godt kunne have pyntet på resultatet på et par fornuftige kontraløb, blev det også gæsterne der scorede kampens sidste mål, da de ti minutter før tid gjorde det til 1-6.

KK07 har på fredag aften chancen for at vaske det skuffende resultat af, når nedrykningstruede Lemming kommer på besøg i Kølvrå til efterårets sidste kamp.

Allerede onsdag aften kan KK07 få en opmuntring, når serie 5,1 spiller deres sidste kamp i Herning KFUM. Med blot et enkelt point, vil de lyseblå her sikre sig oprykning til serie 4.