okt 26 2023

Så har KK07 også et hold i serie 4.  

Kategori: Serie 4 / Serie 5, redigeret: 26/10-23

Med 2-2 ude mod Herning KFUM sikrede KK07 serie 5,1 sig onsdag aften oprykning til serie 4.

Det blev en lidt af gyser-kamp, hvor KK07 undervejs både var foran og bagud, og hvor der fra begge holds side blev vist fin fodbold.


Trods et spilovertag i KK07 blev KFUM, der midt i halvlegen kom først på måltavlen, da et langskud, der kom lidt ud af ingenting, overraskede Daniel Tipsmark i KK07 målet.KK07 fik dog fortjent udlignet kort før pausen, da Niklas Lorenz fik sendt et skarp indlæg ind foran hjemmeholdets mål, hvor William Jacobsen sikkert headede bolden i mål.Tidligt i anden halvleg kom KK07 på 2-1 da William Jacobsen igen var på pletten da han efter et hjørnespark fik sendt bolden ind bag Hernings målmand. Denne gang var det Christoffer Feiring der stod for assisten.
Det lignede nu for alvor en oprykning for de lyseblå, men hjemmeholdet fik bragt fornyet spænding ind i kampen, da de efter et frispark midt for KK07s mål fik udlignet til 2-2.

Denne stilling holdt kampen ud, og de i dagens anledning sortklædte KK07ere kunne sammen med de mange fans, der var mødt frem for at støtte, bryde ud i jubel.KK07 har således, når den nye sæson går i gang, både hold i serie 3,4 og 5.