okt 28 2023

KK07 serie 3 fik sluttet sæsonen rigtig fint af.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 28/10-23

På mål i først og sidst i kampen fik KK07 serie 3 fredag aften i Kølvrå med en 2-0 sejr over Lemming IF sluttet efteråret 2023 rigtig fint af.

Det blev en meget lige kamp, hvor gæsterne bestemt ikke lignede et hold truet af nedrykning, og som kunne være gået begge veje.


Med et chokmål i kampens første minut, inden gæsterne var kommet ind i kampen, fik KK07 en drømmestart. Assisteret af Christoffer Storgaard bragte Nicolai Madsen med et velplaceret fladt skud KK07 foran. Det lignede kortvarigt en ekspeditionssag for KK07, men ret hurtigt blev det tydeligt, at gæsterne var kommet for at spille deres chance for overlevelse.

Med hurtigt spil og fin teknisk boldomgang fik Lemming lagt pres på KK07s defensiv, der dog fightede og stod godt imod. Offensivt blev det til gengæld ikke til så meget for hjemmeholdet, der kunne være godt tilfredse med at gå til pause med en 1-0 føring.
Nogle justeringer hos KK07 var medvirkende til at anden halvleg blev mere lige, med chancer i begge ender af banen.


Det blev dog kun til det ene mål Svenning Jeppesen assisteret af Nicolai Madsen scorede i kampens sidste minut.

KK07 viste kampen igennem fight og vilje til at slutte året godt af, og der var jubel og fortjent bifald fra de mange fremmødte på sidelinjerne.

For Lemming IF betød resultatet at holdet må en tur med i serie 4, et ophold, der baseret på aftenens indsats, næppe bliver langvarigt.