maj 04 2024

Serie 3 måtte nøjes med ét point i Borup  

Kategori: Serie 3, redigeret: 04/05-24

Serie 3 opgøret på Låstrup Stadion mellem Borup IF og KK07 sluttede uden mål, og det blev derfor til et enkelt point til hver af de to hold.

Hjemmeholdet Borup IF startede kampen bedst og havde i det første kvarter et lille spilovertag, som dog ikke førte til åbne målchancer. KK07 fik sig dog gradvist spillet sig godt ind i kampen, og holdet fik spillet sig frem til både flere hjørnespark og dødbolde uden for hjemmeholdets målfelt. Desværre for KK07 fik Borup forsvaret afværget disse og bortset fra en enkelt returbold fra Borup målmand, blev det ikke til egentlige åbne chancer.


I anden halvleg stod der KK07 på det meste, og kun uheld og et par straffespark der ikke blev dømt, forhindrede at alle tre point gik til KK07.

Især de sidste tyve minutter var et langt pres på Borup mål, og KK07s målmand Morten Sørensen havde ikke denne periode ikke meget at lave.

KK07 forsvaret fik kampen igennem ryddet godt op, og tillod ikke Borup at komme frem til ret meget. Offensivt blev der også vist mange fine deltaljer, hvor der både blev udfordret og lagt gode bolde ind foran hjemmeholdets mål. Desværre manglede den sidste gode aflevering ofte og de få større chancer der trods alt opstod, blev ikke udnyttet.

I et par tilfælde, under KK07s store pres mod kampens slutning, var hjemmeholdet nok lidt heldige med at kampen dommer ikke opdagede et par forseelser, der kunne/burde have udløst straffespark.KK07 serie 4 spillede samtidig i Sdr. Rind og her var der mere held i sprøjten da holdet kunne drage hjem med en 2-1 sejr efter mål af Uffe Østergaard og Mathias Jensen.

Allerede tirsdag aften spiller serie 3 igen når holdet hjemme tager imod Løgstrup G&IF.