maj 07 2024

Serie 3 vandt 5-3 i brandkamp mod Løgstrup  

Kategori: Serie 3, redigeret: 08/05-24

I en spændende og velspillet serie 3 kamp, hvor momentum skiftede flere gange undervejs, vandt KK07 tirsdag aften på Kølvrå Stadion 5-3 over Løgstrup G&IF.

Kampen blev spillet i højt tempo og begge hold fik undervejs vist rigtig god fodbold med nerve og energi.

I første halvleg var det KK07, der fik mest ud af anstrengelserne. Efter tyve minutters spil fik Nicolai Madsen fremtvunget et straffespark, som Thomas Howard med vanlig sikkerhed omsatte i mål.Kort før pausen kom Nicolai selv på måltavlen da han med et overrumplende langskud snød gæsternes målmand; Christoffer Feiring stod for assisten.
KK07 kunne således efter en meget lige første halvleg gå til pause, med ”den farlige 2-0 føring”.


Det gode spil fortsatte fra begyndelsen af anden halvleg, men nu var det gæsterne der fik udnyttet deres chancer. Allerede efter et kvarter var KK07s føring ændret til 2-2, da Løgstrup efter to hjørnesparkssituationer udnyttede nogle svigtende opdækninger i det lille felt.

Målene rystede naturligt nok lidt KK07, der dog stadig fik spillet sig frem til chancer; bl.a. ved Nicklas Momme og Christoffer Feiring.


Helt skidt for KK07 blev det da Løgstrup et kvarter før tid, efter endnu en hjørnesparkssituation bragte sig foran med 3-2.

Det lignede kortvarigt et hjemmebanenederlag, men nogle vellykkede indskiftninger ændrede igen billedet til KK07s fordel. Anders T.W. Jørgensen og Svenning Jeppesen kom ind og gav hjemmeholdet tiltrængt ny energi.

Dette blev optakten til fem gyldne minutter for KK07. Først var det Anders T.W. Jørgensen, der erobrede bolden fra en Løgstrup forsvarer og efterfølgende på et flot drejet langskud fik sendt bolden ind bag Løgstrups målmand.


KK07 ville endnu mere, og få minutter senere fik holdet et hjørnespark, som Nicolai Madsen fik sendt ind til Svenning Jeppesen, der med et kraftfuldt hovedstød bragte KK07 på 4-3.

Christoffer Feiring satte kronen på værket da han kort efter fra meget spids vinkel fik listet bolden ind bag Løgstrups målmand til slutresultatet 5-3. Thomas Howard Jensen stod for den målgivende aflevering.

KK07 ligger efter sejren rigtig godt med i toppen af kredsen, og allerede på lørdag 11/5 kl. 13:00 har holdet mulighed for yderligere at trænge sig ind på de to top-pladser, når den øjeblikkelige toer, Tjele Vest Sport kommer på besøg i Kølvrå