maj 11 2024

Brændte chancer i første halvleg blev dyre for KK07.  

Kategori: Serie 3, redigeret: 11/05-24

KK07 serie 3 spillede lørdag eftermiddag i Kølvrå faktisk en fin første halvleg, hvor der blevet løbet og fightet flot i defensiven og hvor der efter en afventende start også blev skabt store chancer offensivt. Så det var ekstra ærgerligt, at det skulle ende med et knusende 1-6 nederlag, når man i store dele af første halvleg havde rigtig godt fat i spillet.Gæsterne fra Tjele Vest Sport startede kampen bedst, men en fokuseret KK07 defensiv, forhindrede gæsterne i at komme frem til åbne chancer. Kampen skiftede helt karakter, da Svenning Jeppesen efter et lille kvarter fandt Anders T. W. Jørgensen med en dyb bold, som Anders efterfølgende køligt fik sendt ind bag Tjele Vest Sports målmand.I løbet af de følgende 20-25 minutter fik KK07 spillet sig frem til adskillige store chancer, som godt kunne have retfærdiggjort en pauseføring på 3-4 mål. Desværre svigtede angribernes kølighed, og det blev ved kun den ene scoring.


Kort før pausen måtte Morten Sørensen ud i en flot refleksredning, for at forhindre en udligning.Anden halvleg blev for de lyseblå en sag for glemmebogen. Allerede inden for de første tre minutter var KK07 blevet overløbet to gange, og 1-0 var blevet til 1-2.


Man fornemmede, at de mange kræfter KK07 forsvarerne havde måttet bruge i første halvleg havde sat sine spor, og at der ikke længere var det nødvendige overskud til at holde gæsternes hurtige angribere på afstand.

I løbet af den sidste halve time scorede Tjele Vest Sport yderligere fire gange, så hvad der startede så fint for KK07 endte med at blive en kæmpe skuffelse.

KK07s indskiftningsspillere kom ind også gjorde det egentlig udmærket, men modgangen i spillet havde sat sig i holdet, der ved 1-3 målet nok havde mistet den sidste tro på et resultat. Der var mod slutningen muligheder for et trøstmål, men det var og blev ikke KK07s eftermiddag.


Med nederlaget ser det nu svært ud i forhold til topplaceringerne for KK07, der dog stadig har god afstand ned til de to nedrykningspladser.

Næste kamp er søndag 19/5 kl. 14, hvor man ude møder bundholdet B/T.