jun 01 2024

”Pligtsejr” blev til arbejdssejr.  

Kategori: Serie 3 / Serie 4 / Serie 5, redigeret: 01/06-24

Hvad der på forhånd kunne have set ud som en pligtsejr, blev for KK07 serie 3 langt fra nogen nem opgave. De nedrykningstruede gæster fra Ulbjerg IF, kæmpede i den grad for deres overlevelse og de lyseblå havde i lange perioder svært ved at få spillet til at flyde.


Begge holds spillere måtte ikke kun kæmpe mod hinanden, men også mod en tyngende varme, og der var både lettelse og glæde blandt de lyseblå, da de efter 90 minutter kunne gå fra banen med en hårdt tilkæmpet 2-1 sejr.

I kampens første del lykkedes det gæsterne at stresse kk07erne, og der opstod flere tilfældigheder, der kunne have givet Ulbjerg en tidlig føring.


Uden helt at have fundet sit sædvanlige spil, lykkedes det de lyseblå at få spillet sig bedre ind i kampen. Ingen af holdene formåede dog at komme på måltavlen så første halvleg sluttede 0-0.

KK07 kom bedst ud til anden halvleg og det lignede kun et spørgsmål om tid før det ville gå hul på bylden. Stik imod spil blev det dog Ulbjerg, der først kom på tavlen. En ny opspilsfejl i KK07s forsvar blev efter en halv time straffet og pludselig var hjemmeholdet kommet bagud.Denne situation varede dog under et minut. Svenning Jeppesen fik brudt et Ulbjerg opspil og med en lang bold fandt han Nicklas Momme, der fik sendt bolden videre til Nicolai Madsen, der køligt udplacerede gæsternes målmand.


Små ti minutter senere opstod en lignende situation, hvor Nicklas Momme igen fandt Nicolai Madsen, der med sit andet mål sikrede sit hold de tre point.Der havde undervejs være chancer til flere mål, men længe så det ud til at det skulle blive en af de dage hvor tingene ikke ville lykkes. Kampen havde over alle 90 minutter været lige, og forskellen på at være bundhold og tophold, kom nok i den sidste ende til at blive udslagsgivende.

KK07 ligger nu rigtig godt til tabellen i den jævnbyrdige kreds, og en play-off kamp om oprykning er stadig inden for rækkevidde, mens en nedrykningssituation nu kun er meget hypotetisk.

Næste kamp er lørdag ude mod Skals FF, der i første opgør i Kølvrå formåede at spille 1-1.


Dagens anden kamp stod mellem KK07 serie 4 og SIK. Også i denne kamp var gæsterne stærkt truet af nedrykning, og modsat Ulbjerg fik SIK tre tiltrængte point mod KK07, der i første halvleg havde chancerne, men ikke fik dem udnyttet.SIK kom foran efter en god halv time, og tidligt i anden halvleg blev det 0-2. Der blev kortvarigt bragt ny spænding i kampen da Adrian Brink fandt Magnus Bitsch, der fik reduceret til 1-2.

Gæsterne lod sig dog ikke ryste og med yderligere to scoringer sikrede de sig en 4-1 sejr, der fik dem bragt over nedrykningsstregen. KK07 har med 18 point fortsat god afstand til nedrykningspladserne.


Før serie 3 kampen blev Mathias Jensen hyldet for sin førsteholdskamp nummer 100.