jun 11 2014

KK07 serie 3 fastholder førstepladsen.  

Kategori: Serie 3 / U-15 / u-13, redigeret: 21/07-14

KK07s serie 3 spillere rejste sig hurtigt efter det skuffende nederlag til Viborg Eastside. På hjemmebanen i Kølvrå blev det pinsemandag til en solid 3-0 sejr over VFF.Selv om det var bund og top der mødtes, blev kampen både jævnbyrdig og spændende. Det kom til at være udslagsgørende var hjemmeholdets større skarphed i den afsluttede fase. To hurtige KK07 mål midt i første halvleg, var mere end VFFerne kunne overvinde. Viborgspillerne havde indtil da virket både motiverede og farlige, men i den bagende pinsesol og to mål bagud, var det som om troen på et godt resultat forduftede hos de nedrykningstruede VFFere. Kim Stidsen og Bjarke Andersen var KK07s målscorere i første halvleg, mens Kasper Holm stod for anden halvlegs enlige scoring.

Jacob Andersen sled, som hele holdet i øvrigt, forbilledligt på midtbanen og fik efter kampen spillernes fidus.

Der blev på lægterne sat sæsonrekord med omkring 200 tilskuere, og de mange fremmødte kunne udover det flotte pinsevejr glæde sig over et velspillende hjemmehold, der nu kun er to sejre fra en oprykning til serie 2.

Med KLGs 4-1 nederlag til Viborg Eastside er opryknings kandidaterne skrumpet ind til to, nemlig KK07 og Viborg Eastside. Begge hold har i kommende weekend vanskelige udekampe mod to nedrykningstruede hold. Eastside skal til VFF, mens KK07 fredag aften gæster Sjørslev stadion.Senere samme eftermiddag var både u-13 og u-15 i kamp. U-13 spillerne fortsatte de gode takter fra de seneste kampe, men måtte desværre se sig slået 3-1 i en lige kamp mod Sorring. For KK07 scorede H.C. Rosholm på et straffespark begået mod Rasmus Kjeldsen.
I dagens sidste kamp leverede u-15 spillerne et fantastisk comeback ved at ændre 0-4 til slutresultatet 5-5. Et fair resultat på en lige kamp, der kunne være gået begge veje. For KK07 scorede Sebastian (2), Jonas(2) og Erran.