maj 19 2016

Nederlag til velspillede drengehold fra Vildbjerg.  

Kategori: U-15 / U-16 drenge, redigeret: 05/01-17

KK07s drenge måtte onsdag aften forlade banen med et 0-5 nederlag til et stærkt hold fra Vildbjerg. Selv om nederlaget endte med at blive så stort var KK-drengene i perioder fint med i kampen og kunne på en lidt heldigere dag godt have scoret 2-3 mål. Bl.a. havde Lasse et fint langskud der ramte overliggeren. Omvendt kunne nederlaget også have været blevet større, hvis ikke Kevin og Patrick i hver sin halvleg havde vist fint målmandsspil mellem stængerne.

Hjemmeholdets spillere viste langt hen ad vejen fin kampgejst og gav Vildbjergspillerne god modstand; ikke mindst i nærkampene viste spillerne god vilje. Det kneb desværre i mange situationer for spillerne at bevare roen og de kom derfor let til at træffe forkerte beslutninger. Dette var udeholdet dygtige til at udnytte, og selv om hjemmeholdet var godt med; især i første halvleg, kunne der ikke indvendes noget imod Vildbjergs sejr.