Vi stillede KK07s nye træner Jesper Larsen er par spørgsmål som en lille præsentation op til den spændende efterårssæson i serie 3

Kan du fortælle lidt om dig selv og din fodboldmæssige baggrund?

Jeg fik min fodboldopvækst i KKIK og spillede der fra jeg var 5 til jeg var 14/15 år. Til en udtagelse blev jeg “spottet” af Kent Falkenvig, der på det tidspunkt stod for alt talentarbejde i Ikast. Og så strøg jeg til Ikast. I Ikast nåede jeg at spille drenge, Junior og Yngling (U15, U16, U17 og U19). I junior og Yngling spillede vi i den bedste række i DK. En sjov anekdote er, at jeg som 2. års junior scorede 104 mål på en sæson – det er vist stadig rekord ;-) Da jeg rykkede op som senior startede jeg på 3. holdet (Jyllandsserien) sideløbende med at jeg spillede U23 (en talentturnering som klubberne i de 2 øverste rækker havde lavet). Jeg spillede 4 Jyllandsserie kampe inden jeg rykkede op i Danmarksserien. Efter 2 sæsoner med henholdsvis 34 og 35 mål i DS fik jeg debut på 1. holdet. Min superligadebut var mod Silkeborg IF. Jeg nåede dog ikke at spille mere end 2 førsteholdskampe, inden jeg røg til Hamburg. Der blev jeg købt ned til deres talenthold og jeg spillede der 1 sæson. Jeg startede som lyn og torden og var topscorer i træningskampene og scorede efter 5 min i første turneringskamp. Desværre fik jeg en skade i menisken i kamp 4, som gjorde, at jeg missede de næste 3 kampe. Det var hårdt, da enhver var sig selv nærmest; men det gav mig noget hårdhed, jeg ikke kunne få i DK.
Efter sæsonen i Hamburg røg jeg tilbage til DK, hvor jeg spillede 2. Div. i Holstebro og hvor vi rykkede op i 1. div. Jeg blev dog træt af fodbold efter 2 sæsoner, og valgte at sætte fodbolden i anden række. Jeg tog tilbage hvor det hele begyndte KKIK, for at få spilleglæden tilbage. Der spillede jeg 1,5 sæson (mener jeg)….Efter lidt uoverensstemmelser med nogle personer i KKIK, valgte jeg at tage til Herning Fremad. Her startede jeg med at spille serie 3 (2 kampe), serie 1 (3 kampe) og derefter DS (3 sæsoner). Jeg mødte min kone Ulla i 2003, hvor jeg i efterårssæsonen valgte at spille i Ringkøbing….der har jeg boet og spillet siden.
Jeg har spillet alle rækker i DK undtagen serie 2.

Hvad fik dig til at sige ”ja” til trænerjobbet i KK07?

Muligheden for at give noget tilbage til den klub, der ligger mit hjerte nærmest. Der er en fantastisk kultur, og så er der en masse kulturbærere, som man ikke finder mange andre steder.

Hvad vil du gerne tilføre KK07 som træner?

Gejst, vilje, udvikling af hver enkelt spiller, en tro på at ALT ER MULIGT.

Stiller du nogen særlige krav til spillerne?

De SKAL være i form. De skal kunne æde sig selv for holdet, og de skal alle tage et ansvar for holdets succes og deres egen præstation

Hvilke forventninger har du til førsteholdstruppen?

At man kan se at de udvikler sig som fodboldspillere og som hold.

Hvordan ser du vores serie 3 pulje?

Jeg kigger ikke på de andre hold, men tager udelukkende udgangspunkt i det jeg får at arbejde med. Jeg kan hverken gøre til eller fra med det de andre har, men jeg kan gøre noget ved det vi selv har

Kan du huske, at du i kalenderåret 2012 spillede 4 førsteholdskampe for KK07 og scorede et enkelt mål?

Ja – og det var på hovedstød efter hjørne. Selv Monberg har aldrig set mere kraftfuldt hovedstød…. ;-) Vi tabte vist kampen 5-2.

Er der andet du husker i den forbindelse?

At vi som hold kæmpede røven ud af bukserne, men at der manglede organisation, og at vi desværre ofte lavede en del personlige fejl. Det er det samme jeg ser i dag. Vi kæmper (så længe kræfterne er der) og så begynder vi at lave fejl når kræfterne slipper op. Så udgangspunktet er, at jo bedre form vi er i, des jo færre fejl laver vi.